2013. okt. 17.

Vér besugárzása 660 nm –es lézerrel


Vér az életünk folyadéka .....


A legújabb kutatások a vér besugárzás területén újabb fantasztikus eredményeket hoztak és újabb alkalmazási területek felé nyitották meg a kapukat.
Egy kínai orvosi egyetemi kutatás rámutatott arra, hogy a nyálkahártya (orrüregben a legelérhetőbb) lágy-lézerrel történő besugárzása az egész szervezet keringésére pozitív hatással van. Először agyi infarktus utáni betegeket vizsgáltak és az agy bizonyos részein csökkent keringésű területeket találtak, amit rövid ideig “lágy-lézerrel” kezeltek és az egész agy területén jelentősen megnövekedett az agyi keringés.
A keringési betegségeknél (infarktus, sztrók, trombózis…) a jövőben egyre nagyobb szerepet kap a lágy-lézer terápia.
Az elmúlt évek kutatásai közben fény derült arra is, hogy az orrnyálkahártya besugárzása az allergia, szénanátha tüneteit nagymértékben enyhíti illetve megszünteti.
Napjaink jelentős felfedezés az is, hogy szerepet játszik a magas vércukorszint csökkentésében.

Miért éppen az orrnyílást sugározzuk be bizonyos betegségek kezelésénél?
Azért, mert itt a nyálkahártya nagyon vékony és vérerekkel rendkívül gazdagon ellátott, így a lézerfény szinte gyengítés nélkül képes az átáramló vér besugárzására.
Az 1970-es évek óta rengeteg pozitív tapasztalat halmozódott fel a vér lézeres besugárzásával kapcsolatban. Oroszországban, később pedig Kínában többszáz klinikán, több tízezer betegen tapasztalták a vér besugárzás jótékony hatásait. Pl: Javult a mikrokeringés, csökkent a trombózis készség, látványosan javultak a regenerációs folyamatok a szervezetben…
A vér lézeres besugárzásával a fotoakceptorokban keletkező hatás a mitokondriumban, majd a sejtekben és ezen keresztül a szervezet egészében képes jótékony változások létrehozására.
Kezdetben az alkar vénájába egy tűn keresztül “infúzió módjára”vékony lézeres üvegszálat kötöttek be, így a
keringő vért folyamatosan besugarazták.

Később a bőrön keresztül (pl. csukló bőrén át) is eredményesen tudtak gyógyítani.  Napjainkban a  (vérerekkel dúsan átszőtt) nyálkahártyákon keresztül történő lézeres vérbesugárzás a leghatékonyabb és ennek legegyszerűbb formája az orrnyálkahártya besugárzása.

A lézerfény az orrba vezetve bevilágítja az orrüreget és az agyüreg alsó falát is. Számosagyideg, artéria és véna az agyüreg alsó részén halad át. A lézerfény besugározza  az átfolyó vért, az itt áthaladó idegvégződéseket, stimulálja a központi idegrendszert, normalizálja az immunrendszert és stabilizálja a hormonrendszert.

(Összefoglalva)
Az orrüreg besugárzásának három  oka van: jó áteresztőképességű, vékony nyálkahártya, a lézersugárzást
könnyen felvevő, sűrű érhálózat, a paraszimpatikus és szimpatikus idegek nagy számban vannak jelen.
  
Miért  javul a szervezet vérkeringése az orrnyálkahártya kezelés hatására?
A lágy-lézer kezelés növeli a vér oxigénszállító képességét. Vérünk oxigénszállító képessége a vörösvértestek működésén alapul, mivel a vörösvértestek sejthártyáján átjutó oxigén molekula képes a hemoglobinhoz kötődni.
A (660 nanométeres) lézerfény megnöveli a vérzsírokat lebontó enzimek (koleszterin transzferáz, lipoproteniáz) aktivitását, melyek a vörösvértesteket körülvevő zsírréteg oldásában játszanak fontos szerepet. A zsírrétegüktől megszabadult vörösvértestek újra képesek lesznek oxigénfelvételre, így javul a vér oxigénszállító kapacitása .

A lézerterápia a vér rögösödését is gátolja, mivel a vörösvértestek a zsírrétegüktől megszabadulnak, így újra felszínre kerülnek a negatív töltéseik, növelve ezzel a taszító erőt két sejt között. Az eredetileg összetorlódott sejtek elkülönülnek egymástól.

A vörösvértestek változása néhány perces Safe Laser kezelés után!
                             
        

                         ELŐTTE                                                         UTÁNA

 Összekapcsolódott vörösvértestek                                                    Normál állapotú vörösvértestek
             (rossz mikrokeringés)

A vörösvértestek összekapcsolódásának okai: Stressz, környezetszennyezés, túl zsíros fehérje dús étkezés, adalékanyagok, túl sok szabadgyök ……….

Az összekapcsolódások megszüntetésének előnyei: Javul a mikrokeringés, a sejtek oxigén ellátása és energiatermelése és minden szerv működése javul!!!
Az egészséges vörösvértestek visszaállítása ezért számos betegség gyógyításában segít: pl. agyvérzés, infarktus, magas vérnyomás, cukorbetegség, emésztőrendszeri problémák, bőrbetegségek………….

A lézeres besugárzás nemcsak a zsíroldó enzimekre hat, hanem más fehérjék molekulaszerkezetét is
megváltoztatja a vérben, így biológiai folyamatok sorát indítja el. Miután megkezeltük az orrüregeket a lézerrel, a nyálkahártya erei összehúzódnak, majd kitágulnak, a szimpatikus, majd a paraszimpatikus idegingerlés következtében. Ez az agyi vérkeringés fokozásához vezet ami kihat az egész szervezetre.

Kezelés ELŐTT az agy vérátáramlása gyenge, lágy-lézer használata UTÁN pedig az agy vérátáramlása megnőtt.

A lézerrel kezelt orrnyálkahártyától  távoli területeken is érvényesül a lézer jótékony keringésjavító hatása.
       

   









  Lézer kezelés  ELŐTT                                                                         Lézer kezelés UTÁN
  Rossz vérellátású alsó végtag                                                               A vérellátás láthatóan javult!


Összefoglalva: Az orrüreg besugárzása vörös lézerfénnyel azonnal javíthatja a vérminőséget, mikrokeringést, látható javulást okozhat az agy vérellátásában, a vér oxigéntartalmában, és növelheti a szervek és szövetek oxigénellátását. Ezen túl rövid időn belül javíthatja a páciens állapotát pszichózis, fejfájás, szédülés, végtagbénaság és egyéb, a mikrokeringés problémáira visszavezethető betegségek, tünetek esetén.


Nézze meg a filmet a lézeres besugárzásról

http://safelaser.hu/safelaser/Ver_besugarzas_film.html


Kapcsolodó cikk:
http://safelaser.hu/safelaser/Tapasztalatok.html



Következö termékeket ajánljuk figyelmébe:

Safe Laser 30   77 0000 Ft                      


Safe Laser 200     Brutto  189 000Ft

Safe Laser 500 Infra  Brutto  399 000 Ft


Rendelje meg partnereinknél megspórolhatja a szállitásí költségeket !

További kérdéseit szívesen várjuk:
e-mail: info@dollpin.hu
Tel. 0620 429 8704

Forrás :http://safelaser.hu